Bedre livskvalitet ved at rejse rundt i verden og få nye oplevelser

Rejse-rundt-i-verden-livskvalitetMit hus bliver sat til salg i morgen eller dagen efter, fordi jeg vil sælge alt og have en bedre livskvalitet. Jeg ejer en masse ting, som desværre ikke gør mig lykkelig og giver ikke glæde mere. Det tager i stedet en masse af min energi og tid, så derfor har jeg besluttet, at jeg vil leve et meget mere simpelt liv.

Det bliver helt sikkert en kæmpe ændring i mit liv og der bliver måske også et par udfordringer undervejes. Det er jeg bevidst om, og jeg glæder mig helt vildt til at jeg ikke mere ejer ting. Fordi det giver mig frihed og muligheden for at rejse rundt i verden, og jeg kan bosætte mig et sted, hvor der er dejligt varmt hele året. Det er livskvalitet for mig!

Det er faktisk den danske vinter, som er en stor grund til, at jeg vil ændre min livsstil. Det gråvejr og overskyet vejr som vi tit har om vinteren, det har jeg ikke lyst til mere. Desuden er jeg vild med varmt vejr, hvor jeg kan være udendørs uden at skulle have en termodragt på. Jeg vil gerne være ude i naturen, samt dyrke motion udendørs, og det skal nu være 12 måneder om året.

Jeg arbejder online med at markedsføre produkter og skabe online forretning, så det kan jeg gøre fra min bærbar computer og med en internetforbindelse. Så jeg behøver ikke mere at bo i Danmark for at arbejde, og det er frihed for mig! Jeg er sikker på at både personlig og forretningsmæssige vil det give en masse livskvalitet og fantastiske oplevelser, hvis jeg bor i udlandet. Så det er planen! 🙂

Jeg vil selvfølgelig blive ved med at blogge, men du kan også følge min nye livsstil her på Facebook: https://www.facebook.com/elskeratrejsedk

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field