Behandling med Tankefeltterapi

Behandling med tanke felt terapi er enestående, bestil behandling nu

Behandling med Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er enestående mod ubehag i krop og sjæl. Behandling med Tankefeltterapi kan benyttes til at afhjælpe problemer med: angst, depression, fobier, traumer, vrede, stress, fysiske spændinger, m.v. Desuden effektivt til at få succes med rygestop og vægttab.

Behandling foregår på vores adresse i Ladelund, og vi er meget fleksibel vedr. tidspunkt, så behandling både hverdage, weekend og efter fyraften.

Ønsker du at høre mere om en behandling med tankefeltterapi, eller bestille en behandling, så er du velkommen til at kontakte os her.

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field