TFT og EFT behandling er enestående mod spændinger i sjæl og krop. Bestil behandling her

Unik behandling med TFT og EFT mod spændinger i krop og sjæl

Vi vil gerne understrege, at vi både bruger TFT (Tankefeltterapi) og EFT (Emotional Freedom Techniques), ved vores behandling. I daglig tale bruger vi oftest ordet tankefeltterapi (TFT), men i praksis benytter vi faktisk mange tekniker fra EFT.

En behandling med tankefeltterapi varer omkring 60 minutter, men kan tilpasses den enkelte klients behov og ønsker. Resultaterne er meget overbevisende ved behandling af ubehag i krop og sjæl, og der er ingen kendte bivirkninger ved tankefeltterapi. Succesraten er omkring 90 % ved behandling med tankefeltterapi.

Efter aftale med klienten, så kan en del af en behandling også være, at klienten lære tankefeltterapi til selvhjælp. Tankefeltterapi er en forholdsvis nem metode som er hurtigt at lære, og efter få behandlinger hos os, så kan mange klienter selv behandle sig med tankefeltterapi.

Vi udfører behandlinger mandag og torsdag hos Lotte Friis på Himmerlandsgade 37 i Aars. Derudover er der mulighed for behandling fra vores adresse i Ladelund, men efter aftale kan det også ske hos klienten, eller et andet passende sted.

Ønsker du at høre mere om en behandling med tankefeltterapi, eller bestille en behandling, så er du velkommen til at kontakte os her.