Colostrum styrker dit immunforsvar, og du opnår en forbedret sundhed

Colostrum – styrker immunforsvaret

Colostrum er det samme som råmælk, som en mor (pattedyr) producere i den første tid efter en fødsel. Dette er intet mindre end et af naturens mirakler, som har utrolig stor betydning for nyfødte. Indholdsstofferne i Colostrum virker som en vaccination, der overfører immunbeskyttelsen fra moren til den nyfødte.

Det er nu muligt at indtage Colostrum, som et unikt kosttilskud, som er særlig værdifuldt for menneskets immunforsvar. Det er fordi Colostrum har en høj koncentration af immunregulatorer, immunglobuliner og vækstfaktorer.

Immunregulatorer styrer kroppens afværgende evne. Det er meget virksomme molekyler, og de virker i små mængder eller koncentrationer. Immunforsvar er en meget alsidig og kompleks proces. For at beskytte sig mod f.eks. virus og infektioner, må kroppen reagere meget hurtigt. Virus og bakterier fordobler nemlig deres antal i organismen i løbet af kort tid.

Immunglobuliner er komplekse æggehvidestoffer. Det er “intelligente” molekyler. De fungerer som vogtere, da de bevogter hele organismen mod farlige stoffer og substansers indtrængen. De genkender virer, bakterier, antigener og andet, der vil trænge ind.

Vækstfaktorer er budbringere, der dannes af celler, for at sende informationer videre til andre celler. Vækstfaktorer stimulerer celler til at vokse og dele sig. Deres primær vigtigste rolle er udviklingen og modningen af organismen, men spiller også en rolle senere, ved for eksempel regenereringen efter kropslige anstrengelser.

Ved at tage Colostrum styrkes immunforsvaret, og du får bedre muligheder for at modstå sygdomme, eller hurtigere blive rask efter en sygdom.

Disse naturlige aktive stoffers gavnlige virkninger i Colostrum er veldokumenterede. Læs mere her: Center for Nutritional Research og Institute of Colostrum Research.

Kontakt os allerede i dag for mere information eller bestille Colostrum.