En nybegynders guide til online markedsføring

En nybegynders guide til online markedsføringKendskab til hvad der er op og ned med online markedsføring kan potentielt betyde, om du får succes eller ej med din online virksomhed. Online marketing er en meget vigtig del af at drive forretning og øge din virksomheds online tilstedeværelse og kundernes bevidsthed. Det kan skabe mere salg, som får din virksomhed til at vokse. Er du ikke så bekendt med online markedsføring, vil følgende nybegynder guide hjælpe dig med at lære noget af det, du behøver at vide.

Planlægning
Det er her det hele starter, og du skal lave en god plan. Du skal finde ud af, hvad dine kunder er interesseret i og planlægge din markedsføringsstrategi omkring det. At kende dine kunder, før du starter din kampagne vil hjælpe dig med at opnå bedre succes.

Fortæl historien
Fortæl din virksomheds historie er meget nyttigt til, at gøre kunder interesseret i dine produkter og services. Hvis du har en overbevisende historie om, hvordan din virksomhed startede? Så vil mange kunder være meget interesseret i at høre om din ydmyget start. Eller hvordan du med hårdt arbejde har skabt en succesfuld virksomhed.

Hjemmeside med godt indhold
Du skal have en god hjemmeside, der er tiltalende og let at bruge. Det er afgørende at få kunderne til at opholde sig på hjemmesiden i så lang tid, at de køber eller bestiller et møde. Det er meget vigtigt at dit indhold (tekster på hjemmesiden) har en god kvalitet og er relevante. Teksterne skal selvfølgelig være interessante og handle om virksomheden og produkter/services. Indholdet er ikke kun begrænset til blot hvad der er på din hjemmeside, men kan også være i form af en blog om din virksomhed, artikler, anmeldelser af dine produkter eller tjenester osv. Teksterne bør indeholde søgeord, der i sidste ende vil hjælpe din hjemmeside med placeringer i toppen af søgemaskinerne, som f.eks. Google.

Sociale Medier
Skal din virksomhed have succes på internettet i dag, så bliver du nødt til at være aktiv på de sociale medier. For effektivt at kunne gøre dette, så skal du finde ud af, hvor din målgruppe er på de sociale medier, og fokusere på dem. Oprettelse af profiler på sociale medier og derigennem at engagerende potentielle kunder og kom i dialog med dem, er faktisk meget effektivt.

Mobile
Du er nødt til at optimere din markedsføring, så den bliver vist rigtigt på de forskellige mobile platforme. Derved kan du komme i kontakt med rigtig mange potentielle kunder.  Det er fordi at de mobile platforme bliver brugt af flere og flere, så vigtigt at din online marketing virker her!

Har du spørgsmål så skriv en kommentar herunder, eller kontakt mig?

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field