Latter fra et morsomt latter kursus, hvor vi griner sammen uden grund

Latter er sundt og giver mere livsglæde

Latter er med til at skabe glæde, og en sjov stemning til et festligt arrangement, så latter er vigtigt for os. Vi kan gøre rigtigt meget for, at få mere latter i vores liv, og vi er selv ansvarlige for, om vi oplever en masse sjov og latter, eller ej. Vi har en evne til at trække det ind i vores liv, som vi har fokus på, så har du fokus på latter?

Vi bruger også latter til, at få spændinger ud af krop og sjæl, så latter er enestående til at skabe en rigtig sund udrensning i krop og sjæl. Så det er utroligt sundt at bruge sin latter, og man kan faktisk sige, at vi ikke bruger vores latter fordi noget er sjovt, men fordi det er sjovt bagefter!

Der er mange forskellige måder til, at du kan få mere latter i dit liv, og det vil være oplagt at prøve et latter smittende latterkursus. Men ellers brug tid sammen med andre mennesker, som du har det sjovt og en masse latter sammen med. Desuden udøv aktiviteter i dagligdagen, som får dig til at bruge din latter, da latter har en stor og vigtig indflydelse på din livsglæde og helbred. For mere latter så kontakt evt. Latterkonsulent Thomas Justesen!