Prøv et sjovt latterkursus med Latterinstruktør Thomas Justesen

Et latterkursus skaber en sjov stemning til fest eller arrangement

Et latterkursus med Latterkonsulent Thomas Justesen bliver både benyttet til et firmaarrangement, og det kunne være til en julefrokost, seminar, teambuilding, konference eller personalefest. Desuden er et latterkursus også ideelt til et privatarrangement, og det er ofte til en polterabend, fødselsdag, bryllup eller en familiefest. Vi tilpasser et latterkursus til den enkelte gruppes behov og ønsker, og det foregår på en positiv, sjov og tillidsvækkende måde.

Der er mange fordele ved et latterkursus, som er ideelt til at ”ryste” folk sammen. Så de har det bedre og sjovere sammen bagefter. Der produceres ekstra endorfiner ved latter, og det er kroppen eget lykkehormon, som også er stressdæmpende, ligesom det forstærker immunforsvaret. Så et latterkursus er meget sundt for både krop og sjæl.

Et latterkursus består af mange praktiske øvelser, som alle deltagerne er med i. Den første del af latterkurset består af sjove og latter smittende øvelser, hvor deltagerne smitter hinanden med deres latter. Derefter afsluttes latterkurset med frilatter, hvor alle først sidder på gulvet og dernæst ligger på gulvet og griner. Frilatter er super sjovt, og kan bedst beskrives som et stort grineflip.

Et latterkursus varer typisk 45-60 minutter, og der skal bruges et lokale, hvor der er gulvplads, så alle deltagerne kan bevæge sig rundt mellem hinanden. Desuden er det en god idé med vand og glas i lokalet, da mange bliver tørstige i løbet af latterkurset.

For at få det optimale ud af et sjovt latterkursus, er det bedste, at kurset afholdes i begyndelsen af et arrangement eller fest. Eller deltagerne drikke et minimum af alkohol inden et latterkursus.

Ønsker I et uforpligtende tilbud eller information om vores sjove latterkursus, så er I velkommen til, at kontakte os her.

Benefits of Laughter Yoga with John Cleese

John Cleese besøger latterklub i Indien, hvor han også har en snak med den indiske læge, Madan Kataria, der har stiftet “Laughter Club, International”. Dr. Madan Kataria fik ideen i 1995, da han arbejdede på en artikel om “Humor, den bedste medicin”. Her fik han lyst til at se, hvordan daglig latter kunne give bedre sundhed og psykisk velvære.
YouTube-forhåndsvisningsbillede