Nyt design og muligheder

Glade mennesker fra succes med rygestop, så prøv tankefelterapi nu

Succes med rygestop skaber glæde

Så er designet blevet opdateret her på hjemmesiden, og der er kommet mange nye funktioner. Så der kommer mange nye tiltag her, som f.eks. at der nu også er en blog, hvor der vil komme indlæg, der både er nyheder, faglige, men også indeholder sjov og spas 🙂

En nyhed indenfor Tankefeltterapi er, at jeg nu vil have mere fokus på, at behandle rygestop med Tankefeltterapi. Vil du gerne stoppe med at ryge, så kom og prøv en behandling med Tankefeltterapi. Der er unik til at minimere eller helt at fjerne trangen til at ryge, så det er utroligt meget nemmere at stoppe med at ryge.

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field