Succes med at overvinde social angst se video her

Det er kun 8 år siden at jeg fandt ud af, at jeg i 34 år havde social angst. Det var en lettelse at finde ud af det, men det var også en kamp at blive helbredt for angst. Så det var ikke nemt, men det har bestemt en kæmpe værdi for mig i dag, at jeg fandt en løsning til at overvinde social angst med succes.
YouTube-forhåndsvisningsbillede

I dette Google hangout fortæller jeg for første gang online om min historie med angst, og hvordan mit liv er ændret meget positivt. Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg har fået  enestående feedback, så det har virkelig givet lyst til at være endnu mere åben om min historie med angst.

Har du haft eller stadig har problemer med angst, så vil jeg anbefale at søge hjælp, så du måske også kan blive helbredt. Desuden tror jeg, at det vil være godt med mere fokus på angst og hvilke muligheder der er for at mindske eller helbrede angsten. Jeg læste for et par uger siden, at en ud af fem danskere har angst, så det er et stort problem.
Jeg var selv meget god til at skjule min angst og undgå mange situationer, hvor jeg ville opleve angst. Så angst kan nemt få kontrol og styre dit liv, og det er bestemt ikke sjovt og behageligt. Har du problemer med angst, eller spørgsmål om hvad jeg gjorde for at blive helbredt?

Så er du altid velkommen til at kontakte mig!

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field