Succes med rygestop ved behagelig og enkelt behandling med Tankefeltterapi, der er effektivt mod de fysiske abstinenser ved rygestop

Rygestop bliver en succes ved behandling med Tankefeltterapi

Kvit rygning med behagelig og unik behandling!

Den største udfordring ved rygestop er, de fysiske abstinenser, som den manglende nikotin giver. Heldigvis kan der gøres noget ved de fysiske abstinenser, så det bliver meget nemmere, samt succesraten for permanent rygestop er højere.

De fysiske abstinenser minimeres eller fjernes helt ved behandling med Tankefeltterapi. Det er en behagelig og enkelt behandlingsform. Vores erfaring er, at der kun skal en eller få behandlinger med Tankefeltterapi til, for at opnå succes med rygestop. En behandling med tankefeltterapi varer omkring 60 minutter, men kan tilpasses den enkelte klients behov og ønsker.

Ved behandling skal klienten bevidst have fokus på de fysiske abstinenser (ubehag i krop eller sjæl), som et rygestop giver. Derefter anvendes et udvalgt antal akupunkturpunkter (meridianpunkter), og disse meridianpunkter stimuleres med lette bankebevægelser med en eller flere fingerer. Der er ingen bivirkninger ved en behandling med tankefeltterapi, og succesraten er meget høj.

Vil du gerne vide mere om at benytte tankefeltterapi til rygestop, eller bestille en behandling, så er du meget velkommen til, at kontakte Thomas Justesen her!

Vidste du…

– at antallet af rygere i Danmark er støt faldende?
– at efter nogle dage uden cigaretter er din grundkondi forbedret med 10-15 %?
– at hver anden ryger overvejer rygestop – gælder det også dig?