Ved en optimal syre base balance i kroppen, så har du mere energi og overskud

En optimal syre / base balance i kroppen giver mere overskud og energi

Vi vil alle gerne have en sund krop og masser af energi, så vi har overskud til at leve og nyde vores liv. Men desværre bliver alt for mange mennesker i dag ramt af sygdom, hvoraf mange er såkaldt livsstilssygdomme. Mange mennesker har i det daglige problemer med vedvarende træthed, spændinger i nakke- og rygmuskler, manglende energi og halsbrand. Dette kan skyldes at syre/base balancen (PH) i kroppen er kommet ud af balance (oversyring). Dette er meget usundt.

Der er forskellige faktorer, som har indflydelse på at der sker en oversyring, men der er stor forskel på, hvor meget syre disse faktorer skaber hos den enkelte person. En af de store faktorer er, at vi spiser alt for meget mad, som giver en syrlig fordøjelse, eksempelvis: proteiner, stivelse, alkohol og sukker. Samtidigt med at vi spiser for lidt mad, som giver en alkalisk fordøjelse, eksempelvis: frugter, grønsager, urter, spirer og hirse. En anden faktorer, som skaber meget syre i kroppen er stress.

Når der sker en oversyring i kroppen, reagerer de forskellige organer, som har del i syre-base balancen, som f.eks. lever, nyre, lunger og fordøjelsesorganerne. Dette samspil kan blive alvorligt forstyrret ved en oversyring. De basiske salte, der skal modvirke dette skal i så fald trækkes ud et andet sted (f.eks. af knoglerne).

Så en oversyring i kroppen kan have en høj pris. Det kan både være på det helbredsmæssige plan og på vægten. Vi anvender og arbejder med et kosttilskud, som effektivt bringer syre/base balancen i kroppen på den optimale PH mellem 6,8-7,2,

En optimal syre/base balance vil blandt andet give dig:
En sund krop med mere energi.
Mere overskud og derved et bedre selvværd.
Et sundt stofskifte og forbrænding.
Og vedvarende vægttab.

Kontakt os allerede i dag og bestil dette kosttilskud.