Tab dig hurtigt og få mere overskud og livsglæde - Unik slankekur

Tab dig hurtigt med denne slankekur

Her er mere information om vægttabsprogrammet, der har flere faser, som det er vigtigt at følge, hvis du vil opnå det ønskede vægttab, og især for at tab dig hurtigt.

Syre/base:
Når du starter på programmet er det først og fremmest vigtigt at din krop har den rette syre/base-balance. PH værdien skal ligge mellem 6,8 og 7,2, kontrolleres på morgenurin eller urinprøve midt på dagen.

Dette kosttilskud udligner kroppens syre-base balance ved hjælp af værdifulde indholdsstoffer som: kalcium, kalium, magnesium, natrium, natriumhydrogencarbonat og silicumdioxid.

Du starter med en kur på 6 tabletter 2-3 gange om dagen i 1 til 2 uger afhængig af din PH-værdi/surhedsgrad, men mange vil dog allerede efter 3-4 dage have PH-balancen på plads. Derefter fortsættes med 2-3 tabletter 1-3 gange daglig for at holde PH balancen, og forebygge en oversyring af kroppen. Det er vigtigt i begyndelsen at teste PH-balancen ofte, da for høj PH (7,4 eller over) kan have en negativ effekt på vægttabet.

Fiberrigt proteinpulver:
Det andet kosttilskud er et fiberrigt proteinpulver der blandes med mælk eller vand. Hvor du tager 2-3 spiseskefulde pulver (ca. 28g) i en skål/shaker sammen med 250 ml vand/mælk. Det blandes til det har en tilpas flydende konsistens (må ikke være for tyk) og er uden klumper.

Spis i din første periode (3 dage eller flere) 3 af disse måltider om dagen, du må ikke være sulten, så spis gerne lidt frugt og grønsager mellem måltiderne. Det passer med et måltid til morgenmad, middagsmad og aftensmad. Du kan godt blive ved med 3 måltider om dagen i 1-2 uger, men det kommer helt an på, hvor meget og hurtigt du ønsker at tab dig.

Hvorfor lige 3 dage?
Overvægtige har ofte et stofskifteproblem, dvs. de optager kun energi, gennem forbrændingen af sukkeret. De forbrænder slet ikke det fedt, der er i kroppen. Ved at leve af dette kosttilskud i 3 dage, tvinger man kroppen til at gå fra sukkerforbrænding til fedtforbrænding. Det er vigtigt, at dette her bliver gennemført konsekvent i de 3 dage.

Stabilitetsfasen
Den næste fase er den vigtigste. Du begynder nu at spise normale og sunde måltider, som kan være 1-2 måltider om dagen. Det kunne være morgenmad og frokost, som f.eks.: havregryn, fisk, kylling, grønt og rugbrød. Om aftenen tager du så det fiberrige kosttilskuddet.

Stabilitetsfasen er den vigtigste, men også den sværeste. At tabe vægt er relativ enkelt, men at holde vægten er for de fleste det sværeste. De fleste begår den fejl, at når de har opnået idealvægten, så begynder de, at spise samme kost og mængde, som før kuren. Samtidigt med at der ingen fokus er på en optimal syre/base balance i kroppen. Det vil føre til det, man kalder yoyo-effekten, hvor de tabte kilo hurtigt tages på igen.

Derfor skal stabilitetsfasen, hvor du f.eks. spiser almindelig morgenmad og frokost, og kosttilskud om aftenen, mindst forsætte i en periode på 1-3 måneder. Samt fokus på en optimal syre/base balance i kroppen. Jo længere tid du gennemfører stabilitetsfasen, desto mindre er faren for yoyo-effekten. Her gælder det, at hvis du skal i byen eller fest og spise godt en aften, så tag hele programmet morgen, middag og aften dagen efter.

Desuden skal der arbejdes med sundere og bedre vaner omkring sund kost og motion, så vægttabet forbliver et varigt vægttab.

Kontakt os allerede i dag og hør, hvordan du kommer i gang med at tab dig hurtigt!