Tankefeltterapi i Aars

Behandling med tanke felt terapi i Aars

Prøv Tankefeltterapi i Aars

Opdateret Januar 2010
Vi har ikke mere lejet lokale i Aars, så vores behandlinger sker på vores adresse i Ladelund!

Vi har fra den 1. april (det er ikke en aprilsnar :-)) lejet et lokale hos Lotte Friis på Himmerlandsgade 37 i Aars. Her vil vi mandag og torsdag laver behandlinger med Tankefeltterapi, og det er nødvendigt med tidsbestilling. Det er også muligt at få en behandling de andre dage i ugen, men så sker det på vores adresse i Overlade.

Har du nogle spændinger i kroppen eller sjælen, så skulle du prøve en behandling med tankefeltterapi, som på en effektiv og hurtig måde kan afhjælpe disse spændinger! Her kan du læse mere om en behandling med tankefeltterapi eller kontakte os.

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field