Hurtigt vægttab der også er varigt, samt giver mere energi og livsglæde.

Vægttab - her kan du opnå et varigt og hurtigt vægttab

Har du et ønske om at opnå et vægttab på 3–10 kg i løbet af 14 dage? Så har vi det helt rigtige vægttabsprogram for dig, hvor du kan tabe dig hurtigt!

Flere tusind mennesker har allerede opnået et stort vægttab i Danmark, og langt flere på verdensplan. Et vægttab kan have stor betydning for ens sundhed og livskvalitet, så skal du være den næste, som vi hjælper med et succesfuldt vægttab?

Vores vægttabsprogram indeholder et kosttilskud med protein og mange vigtige vitaminer, mineraler og kostfibre. En portion (28g) af kosttilskuddet erstatter et helt måltid og giver kroppen alle essentielle næringsstoffer. Det giver den nødvendige energi samt en lang og holdbar mæthedsfornemmelse.

Desuden et andet kosttilskud, som skaber en optimal syre/base balance i kroppen. Der er vigtigt for et optimalt stofskiftet og forbrænding, så fedtforbrændingen øges.

Der er også vejledning om kost og motion med i vægttabsprogrammet. For at opnå det ønskelige vægttab, og gøre det til et varigt vægttab, så er det ofte nødvendigt at ændre sine vaner omkring kost og motion.

Kontakt os allerede i dag og hør, hvordan du kommer i gang med, at opnå det ønskelige vægttab!