Varigt vægttab og mere energi

Opnå et varigt vægttab og mere energi sammen med Slankekonsulent Thomas Justesen.

Thomas Justesen har opnået et varigt vægttab og mere energi

Her er min vægttabs historie! Efter en lang periode med for meget stress og usund kost, var min vægt desværre kommet op på 92 kg, hvilket jeg syntes var 5-10 kg for meget. Så jeg begyndte at spise mere sundt og dyrke mere motion, men det hjalp desværre ikke rigtigt. Det var som om, der var en ubalance i kroppen, der gjorde at jeg ikke tabte mig. Men jeg forstod ikke, hvad der var galt end til, at jeg snakkede med en kammerat, der havde tabt sig 12 kg på 16 dage.

Han præsenterede mig for et kosttilskud, som effektivt bringer syre/base balancen i kroppen på den optimale PH mellem 6,8-7,2, så stofskiftet og forbrændingen bliver optimal, og fedtforbrændingen øges. Samt et fiberholdigt kosttilskud, der giver kroppen alle essentielle næringsstoffer, som giver energi og god mæthedsfornemmelse.

Den 19. september 2007 begyndte jeg på vægttabsprogrammet, hvor jeg startede med en PH test, som viste en skræmmende PH på 5,5. Her var svaret på ubalancen i kroppen, og en markant grund til at jeg ikke kunne tabe mig, da jeg havde alt for meget syre i kroppen. Allerede efter få dage kom min PH op på omkring 7,0, og jeg begyndte fra den første dag, at tabe mig. Efter 3 uger havde jeg tabt mig 6 kg, og havde meget mere energi. Det var en super ”fed” følelse 🙂

Kan klart anbefale vægttabsprogrammet, uanset om det er få eller mange kilo, som du gerne vil tabe dig! Kontakt os allerede i dag for mere information.

De bedste hilsner
Thomas Justesen

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field