Video: Hemmeligheden til din succes er i inspirerende bøger

Video: Hemmeligheden til din succes er i inspirerende bøger

Video: Hemmeligheden til din succes er i inspirerende bøgerDu bør læse inspirerende bøger hver dag!

Det er flere år siden jeg begyndte at læse inspirerende bøger om personlig udvikling, og det ændrede mit liv. For første gang i mit liv blev jeg bevidst om, at jeg faktisk kunne ændre mit liv, og det til et bedre liv!

De seneste 6-12 måneder er jeg begyndt at læse eller rettere lytte til lydbøger hver dag, og det er fantastisk! Jeg lære rigtig meget om mig selv, og begynder at skabe et bedre mindset. Det giver bedre livskvalitet, og hjælper mig med at få mere succes personlig og med min online forretning.

Video om hvorfor jeg læser inspirerende bøger

Jeg har lavet en Facebook video, hvor jeg snakker om, hvordan jeg kom i gang med at læse og hvilke bøger det var i starten. Hvordan det har ændret mit liv, og det kan også ændre dit liv!

Der er rigtig mange inspirerende bøger om personlig udvikling, og lige nu lytter jeg til Tony Robbins nye bog: Money Master the game. Den er utrolig spændende og vil du gerne lære at skabe økonomisk frihed? Ved at investere dine penge rigtigt, så de vokser til en stor formue? Så er det bestemt en bog for dig!

Der er mange andre bøger, som jeg har læst og gerne vil anbefale til dig. Så mangler du en ide til en inspirerende bog, så skrev en kommentar herunder. Eller kontakt mig, og jeg vil gerne hjælpe dig med flere bog titler!

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field