Blogging Tips: Hvad nybegyndere behøver at vide

Blogging Tips: Hvad nybegyndere behøver at vide om at blogge

Blogging Tips: Hvad nybegyndere behøver at vide om at bloggeDet kan være skræmmende at komme i gang med blogging især hvis du har kigget på andre blogs og har set antallet af abonnenter / tilhængere / fans de virkelig populære blogs har. Du bør dog ikke lade frygten kvæle dit ønske om, at du også kan have en succesfuld blog. Hvor du kan udtrykke dine tanker, følelser og ideer. Her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at få besøgende til din blog, men husk, det er en langsigtet investering. Det betyder, at popularitet og succes vil sandsynligvis være langt ude i fremtiden, så du skal ikke stoppe, fordi du ikke har 100.000 besøgende eller tjener mange penge efter blot et par måneder.

Skriv blogs fordi du har lyst til det
Når du starter med at skrive dine blog indlæg, så skal du gøre det fordi det er noget, du nyder at gøre. Uanset om det er noget du er interesseret i eller har en viden, som du gerne vil dele. Er det vigtigt at holde det simpelt og starte med at gøre det for din egen skyld. Det er din egen glæde og lyst til at blogge, som er en af de største nøgler til succes med blogging.

At kende din målgruppe
Når du har et publikum så vil du begynde at se, hvad det er at de kan lide og gerne vil læse. Så kan du begynde at målrette dine blog indlæg, så de er skrevet til din målgruppe såvel som dig selv. Fra din publikums feedback kan du få en fornemmelse af, hvem de er og hvad de ønsker. På denne måde kan dine fremtidige blog indlæg have dem i tankerne, og du kan få en større og stærkere kerne af publikum.

Samle på abonnenter til din nyhedsmail
Det er vigtigt at opbygge en e-mail liste med abonnenter, som er interesseret i at modtage dine nyhedsmails. Det er en god måde at holde kontakt til de folk, som syntes godt om din blog og det du skriver om. Når du begynder at have abonnenter på din email liste, så er du nødt til at tage dig godt af dem. At tage sig af dem er at vise dem, at de er værdsat. En måde at gøre dette på, er at sende viden og gode tips/råd til dem. Det kan også være gode tilbud, som du kun giver til dem på din email liste! Dette er gode metode til at vise din påskønnelse for deres engagement på din blog.

Disse er blot et par tips til nybegyndede bloggere for at opnå succes. Følg disse enkle trin, og det kan hjælpe dig med hurtigere at opbygge en solid base af abonnenter. De vil oftest anbefale din blog til andre og det vil gøre din blog endnu mere populær!

Ønsker du at starte din egen blog og har brug for hjælp med det? Så er du meget velkommen til at kontakte mig!

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field