Ny renoveret landejendom til salg mellem Aars og Hobro

Facebook-annonceMin dejlige og ny renoveret landejendom er blevet for stor til mig, så jeg har besluttet at sælge den. Der er masser af plads til både privat bolig og erhverv, så er du træt af at kører hen på kontoret hver dag? Du bør tjekke billeder af denne enestående og flotte landejendom på dette link: http://roldvej94.dk/

Det meste af ejendommen er renoveret i løbet af de seneste år, og er klar til at du kan flytte ind. Der er mange muligheder for, hvad du kan bruge erhvervslokalerne til. Hvis du har medarbejdere, så er der toilet og kantine til dem.

Ejendommen er tæt på motorvejen ved Haverslev, så det er hurtigt at komme til Aarhus eller Aalborg. Det er også nemt og hurtigt for medarbejdere og kunder at finde stedet. Det er meget centralt i Himmerland mellem Støvring, Aars og Hobro. Det er et godt sted at have et firma, som giver mange muligheder.

Faktisk er de første mulige købere ved at få en fremvisning af ejendommen, mens jeg skriver dette blog indlæg. Det bliver super spændende at få feedback på, hvad de syntes om huset, samt om de er interesseret i at købe!

Vil du se billeder eller have mere information om ejendommen, så klik på dette link:  http://roldvej94.dk/

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field