Bogen: 4 timers arbejdes uge af Timothy Ferriss er fantastisk

4-hour-work-weekJeg er i gang med at læse Timothy Ferriss fantastiske bog 4 timers arbejdes uge (The 4 hour work week). Har du ikke læst den endnu, så vil jeg bestemt anbefale bogen. Især hvis du gerne vil lære at skabe et succesfuld firma og forskellige indkomst muligheder, mens du stadig har frihed og et liv. Det kan kræve rigtig mange timers arbejde, at f.eks. få succes med online forretning. I bogen vil du lære at det faktisk er muligt, at skabe en super god indkomst på internettet ved at arbejde smart og ikke nødvendigvis mange timer.

Det er faktisk min drøm, at leve et meget simpel livsstil med en masse frihed, hvor jeg kan rejse rundt i verden. Samtidigt have en online forretning, som ikke altid kræver at jeg arbejder rigtig mange timer hver dag. Jeg elsker at arbejde, og gør det gerne 5-7 dage om ugen, men nu vil jeg gerne have mere frihed. Det vil jeg skabe ved at bruge forskellige online systemer, som vil løse en del opgaver for mig, og det er 24/7.  Har allerede i et super spændende online system med tilknyttet Business coaches, som arbejder for mig. Derudover vil jeg bruge flere freelance folk til at løse arbejdsopgaver for mig.

Det er netop dette med at arbejde smart og ikke nødvendigvis hårdt, som 4 timers arbejdes uge handler om. Der er rigtig mange muligheder for at arbejde mere smart, og en af de vigtige er outsourcing. Det vil sige at du bestiller en person eller firma til at løse en opgave, som du tidligere selv løste. Det vil typisk være betaling pr. opgave eller pr. time. Arbejdsopgaverne vil være noget du ikke mere har tid til selv, eller har kompetencerne til at løse. Det er også en rigtig god ide at outsource opgaver, som ikke giver dig energi eller du ganske enkelt ikke ønsker selv at løse mere. Det giver en masse energi og tid til, at du virkelig kan arbejde med de opgaver du brænder for. Det er typisk også disse opgaver, som du tjener fleste penge ved.

Jeg vil læse bogen færdig, og arbejde videre på min drøm om et mere simpel liv med meget mere frihed! Hvad er din drøm?

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field