Ny iPhone 4S fra Apple kommer snart

iPhone 4S kommer snart til Danmark

iPhone 4S kommer snart til DanmarkApple holder den 6. juni WWDC event, hvor de hvert år har løftet sløret for den næste iPhone model, så mon ikke også Apple gør det i år. I år er der mange rygter og forskellige holdninger/gæt på, om det bliver en iPhone 5 eller en iPhone 4S.

I mange måneder var der næsten kun rygter om en iPhone 5, men den seneste måned har rygterne taget til om, at det bliver en opdateret iPhone 4, som kommer til at hedde iPhone 4S. Det begynder at give mere mening at det bliver en iPhone 4S, og det bliver spændende om svaret kommer fra Steve Jobs den 6. juni.

Det vi ved om WWDC den 6. juni er, at Steve Jobs vil præsentere Mac OS X 10.7 Lion, iCloud og IOS 5. Det bliver sikkert svært at præsentere iOS 5 uden også at fortælle om den næste iPhone 4S 😉

Thomas Justesen

Jeg har været blogger i flere år, og har en stor passion for personlig udvikling og online marketing. Så det er emner som jeg skriver meget om, og jeg bruger også video og Google hangout. Jeg er coach og mentor for mange mennesker, som også gerne vil have en blog og have succes med online forretning. Jeg bruger meget personlig udvikling, fordi jeg ved at det er nøglen til succes. Vil du gerne have succes online?, så se denne video nu!, klik her!

2 Comments

 • Signe

  12. juni 2011

  Hej, nu er WWDC jo overstået, men jeg kan simpelthen ikke finde noget om, at der skulle komme en ny iphone. Eller at der skulle blive lanceret en.

  Er der nogen der ved noget om, om Steve Jobs løftede sløret for den nye iphone?

 • Thomas Justesen

  13. juni 2011

  Hej Signe

  På WWDC løftede Steve Jobs ikke sløret for den næste iPhone, så ingen ved hvornår den kommer. Et godt gæt kunne være en iPhone 4S eller iPhone 5 til efteråret.

Leave A Response

* Denotes Required Field